dissabte, 28 de juliol del 2012

UNA AMPOLLA QUE RESPIRA

Hola blocaires,
Aquí us presento un experiment recomanat per en Joan Gayón Arguimbau. Proveu de fer-ho a casa. És molt senzill. Imita la nostra forma de respirar amb elements molt senzills.

 

dimarts, 17 de juliol del 2012

CALOR DE JULIOL

Hola blocaires,

Des de la darrera entrada han passat alguns dies. Desitjo que en aquest temps aneu entrant al bloc i gaudint de tot el que us pot oferir: contes, poemes, mapes, cançons, activitats de l'edu365, fotos, videos, etc.

Ara estic aprenent més coses relacionades amb l'ús de la xarxa i les reds socials que, estic segura, us agradarà d'experimentar quan tornem al setembre.

Vosaltres disfruteu de l'estiu, de la companyia de la familia i els amics, de l'aire lliure, els jocs al carrer, la plaça, el parc, la platja, etc.

Desconnectar de l'escola us anirà molt bé per tornar-hi amb més ganes i retrobar els amics i amigues...i als mestres que us hi estarem esperant amb il·lusions renovades i ganes de compartir les vostres experiencies vitals i els vostres aprenentatges.

Us agrada el rellotge que he afegit al bloc? És per anar practicant la lectura de les hores, minuts i segons de forma analògica ( si, ja sé que de forma digital en sabeu tots). Apa...a practicar!