dimarts, 24 de maig del 2011

EXCURSIÓ A L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ

Avui hem aprés moltes coses de com vivien els essers humans a la Prehistòria. Hem visitat una de les coves més llargues d'Europa,la Cova de la Font Major, que va servir de vivenda als homes primitius fa milers d'anys.
També hem vist el naixement del riu Francolí, que desemboca al mar Mediterrani pel Port Marítim de Tarragona.
Després de dinar,hem fet una ràpida visita al Monestir de Poblet. Finalment, hem passejat pel casc antic de Montblanc, ple de carrerons estrets i cases de pedra. Hem jugat a la plaça de l'esglèsia, que té el terra empedrat fent dibuixos força bonics.
En tornar a l'escola, encara hem fet un partidet de futbol per acabar la festa.
Tot i que ha fet molta calor, ha estat una sortida estupenda. Mireu, mireu...


diumenge, 22 de maig del 2011

LA CASITA DE CHOCOLATE

Estimats alumnes,
La lectura i gravació del conte "LA CASITA DE CHOCOLATE" amb el mestre Luís us ha quedat genial.Les vostres veus s'escolten molt bé i la música de fons queda fantàstica.
Amb la idea de que tothom en pugui gaudir( pares i mares, germans i germanes, tiets, avis i altres familiars i amics), la penjo al nostre bloc. Més endavant, hi afegirem imatges i llavors quedarà encara millor.

divendres, 6 de maig del 2011

SALUT BUCODENTAL

Hola estimats alumnes,
Avuí hem tingut la visita d'algunes de les nostres mares i germanes a les aules de 3r. Tenien ganes de veure una classe de salut bucodental que ens ha fet la senyoreta Sabina, una simpàtica professional d'odontologia.
Hem repassat coses que ja sabiem i n'hem aprés de noves. Per poder practicar a casa nostra,ens han fet un regal a cadascú: raspall de dents, pasta dentífrica i colutori. Gràcies!!!
Ens voleu veure?